Soutěže družstev ml. žactva 2014 (informace)

Sekce: Akce SpS mládeže ·

mladší žactvo (2001-2002) + starší přípravka (2003-2004)

 

ÚT 6.5. Laštůvkova (60m př., 150m, 800m, kriket, výška, 4x60m)
Výsledky A, Výsledky B, Tabulka po 1.kole, Kompletní výsledky na atletika.cz

ČT 15.5. Vojtova (60m, 150m, 800/1500m, dálka, koule, 4x60m)
Výsledky A, Výsledky B, Tabulka po 2.kole, Kompletní výsledky na atletika.cz

ČT 5.6. Blansko (60m př., 300m, 800m, dálka kriket, 4x60m)

ČT 4.9. Vojtova (60m, 300m, 800/1500m, výška, koule, 4x60m)

ST 17.9. finále JmK, Vyškov = první tři družstva z brněnské skupiny

NE 5.10, MMaS Břeclav = první dvě z finále ve Vyškově

DÍVKY – DRUŽSTVO „A“

Dobrovolná, Doležalová, Hudečková B., Kalovská, Koláčková, Matulová, Názlerová, Pilná, Prochová B., Sedláková, Slaná A., Zádrapová Z.

DÍVKY – DRUŽSTVO „B“

Blažková, Gábová, Hanáková, Hladíková, Holá, Jedounková, Machová E., Mokrenová, Poláčková, Porhajmová, Reichertová, Ročková, Špalková, Všianská

HOŠI – DRUŽSTVO „A“

Doležal, Dvořák, Haminger, Havlíček, Hudeček, Kinc, Morávek, Oppelt, Pavelka, Punčochář

HOŠI – DRUŽSTVO „B“

Čermák, Doppler, Galvas, Grufík, Hrazdira S., Hübel, Klanica, Konečný V, Marčík, Oujezdský, Palát, Provazník, Tužil, Žižka

 

NAŠI SOUPEŘI:

BYAC Brno A + B; JAC Brno A + B; Blansko, UNI Brno, SPEED Brno; AC Atletika

 

 

 

SOUTĚŽE DRUŽSTEV

 

Soutěž družstev je vrcholem tvého celoročního trénování, kde můžeš ukázat, co všechno umíš. Svojí účastí dáváš najevo, že ti není tvůj oddíl lhostejný a že ti záleží na jeho dobré reprezentaci. Je tu důležitý i smysl pro kolektiv – nesoutěžíš jen sám/sama za sebe. Závody družstev jsou pro tebe téměř POVINNÉ !!! Celé družstvo i trenéři s tebou počítají. Zapiš si ihned do svého kalendáře termíny svých závodů. Jestliže již teď máš na některý termín jinou – důležitější akci, dej vědět své trenérce.

Na trénincích si budeme závody připomínat a domlouvat se na disciplínách.

 

Soutěž má 4 základní kola, v každém se sčítají body celému družstvu a vyhrává to, které získá celkově nejvíce bodů. Čím více závodníků, tím více možností získat body.

Podrobnější informace /sraz, odjezd, příjezd … disciplíny/ se dozvíš na trénincích, najdeš je na klubových stránkách nebo na nástěnce v klubovně. Budeš se SÁM / SAMA snažit tyto informace získat. NEBUDEME za každým z vás běhat a zjišťovat zda-li už vše o závodech víš. Jestliže se z jakéhokoliv důvodu nebudeš moci některého závodu zúčastnit, dáš co nejdříve vědět trenérkám, trenérům /na trénincích, telefonem, e-mailem/. Všechny tyto závody se odehrávají na dráze, na atletickém stadionu.

Sraz mladšího žactva bude vždy až na místě (mimo závody v Blansku, kam pojedeme společně oddílovým autobusem) a to od 15 do 15,15 hod. Soutěže totiž začínají v 16 hodin a je nutno se řádně rozcvičit a domluvit případné změny v disciplínách. Poslední disciplínou bývá štafeta, která většinou startuje před 18 hodinou. Každý z vás může závodit ve dvou disciplínách a jedné štafetě. Na disciplínu může nastoupit 5 závodníků z družstva a družstvo může postavit dvě štafety.

 

S sebou vždy budeš nosit:

Krátké i dlouhé elasťáky, modré oddílové tričko s krátkým rukávem (případně oddílový dres), mikinu, maratonky, tretry, svačinu a pití.

Oddílový dres /bílomodročervený/ či modrá trička budeme mít i na půjčení (v omezeném množství) přímo na závodech – ty se však po závodě vrací. Trička i dresy si lze i koupit, aby jsi měl/a svůj vlastní. Některé velikosti treter jsou k zapůjčení, některé si můžeš i koupit /jak nové tak starší/ – domluva na trénincích.

 

VEDOUCÍ DRUŽSTEV:

Olejníčková: 604 971 134, olejnickovamonika@seznam.cz

Punčochářová: 777 603 144,puncocharova@seznam.cz

 

Komentáře

Pro korektní odeslání komentáře opište prosím také kód z obrázku níže.

Komentáře nejsou povoleny.

QR Code Business Card