Brněnské Hamburgy 10/2015

Délka závodu A: 21,1 km a méně (minimálně 800m, účastníci jsou zároveň zařazeni i do závodu B)
Délka závodu B: 10 km
Datum konání závodů A a B: sobota 19.12.2015, start 8:00, prezence od 7:45
Určení pořadí: rozhoduje vzdálenost a pak dosažený čas
Poznámka: pro kontrolu počtu kol bude použita kamera, na závodu bude i netbook s časomírou. Přítomnost rozhodčího není vyloučena, zvažuje se.
Upozornění: běžíte-li nestandardní vzdálenost (např. 4 km) a na mezičasu překonáte svůj rekord závodů (např. 3 km), tak prosím nahlašte i tento mezičas, děkuji předem


Místo konání: 400-metrová dráha v areálu Moravská Slavia, Vojtova ulice, Brno (doprava , vstup boční brankou poblíž ulice Polní)
Přihlášení: pomocí formuláře , pokud možno den předem. Pro první účast na Brněnském Hamburgu souběžně i mailem (kontakt dole) – uveďte jméno, příjmení, přesné datum narození, klub (město) a mobilní telefon
Video: výrazně zkrácená verze videa je k dispozici maximálně 14 dní po skončení závodů na stránkách výsledků. Máte-li zájem o nezkrácenou verzi z delšího závodu, tak si na závod přineste notebook s minimálně 16 GB místa na disku, mohu Vám ji nahrát z kamery na místě pomocí USB kabelu. Videa po zpracování nearchívuji, takže později již nejsou k dispozici!
Ochrana osobních informací: přihlášením závodník dává současně souhlas k zveřejnění jeho výsledků na stránkách závodů. Nesdělí-li závodník výhradu, pak také souhlasí se zveřejněním video či foto materiálů z těchto závodů.
Další plánovaný Hamburg: dle domluvy

Startovné: 0 Kč pro členy Moravské Slavie, 0 Kč pro nečleny platící měsíční paušál za využívání stadionu (400 Kč), 20 Kč pro ostatní (příspěvek bude v plné výši odeslán Moravské Slavii)
Občerstvení: jen vlastní (přineste si v případě zájmu sami)
Ceny pro vítěze a účastníky: žádné
Úschova věcí, šatny, sprchy: nejsou k dispozici, každý si zajišťuje individuálně
Toalety a umyvadlo: jsou k dispozici na stadionu, klíč u pořadatele
Odpadky: každý je povinen po závodu odnést vše, co si na místo donese, včetně kelímků, PET-láhví a podobně

Způsob měření času (v závodu A): každý účastník si měří čas a počet uběhnutých kol sám, a proto prosím všechny účastníky, aby si na závod přinesli vlastní měřič času (nejlépe sporttester s měřením počtu kol, např. Garmin, nebo stopky s mezičasy)
Zaznamenání výsledku: každý účastník je povinen zapsat co nejdříve po doběhnutí do výsledkové listiny dosažený čas a případně i vzdálenost, pokud neuběhne celou stanovenou vzdálenost (tedy dříve, než zápis provede běžec, který doběhne za ním)
Kontrola správnosti času (v závodu A): závodník, který dobíhá do cíle, musí běžet v některé vnější dráze (od čísla 2, včetně), aby bylo všem zřejmé, že dobíhá do cíle. Každý závodník kontroluje správnost času běžce, který doběhl těsně za ním, nedomluví-li se na kontrole s jiným běžcem, který je již v cíli
Kontrola správnosti počtu kol (v závodu A): každý kontroluje sám sebe a závodníka, který mu bude přidělen (sleduje, o kolik kol předběhl tohoto závodníka nebo kolikrát byl předběhnut sám)
Kontrola pomocí videa:Na vybraných závodech bude prováděna kontrola časů i pomocí videa!
Upozornění: v případě, že vznikne jakákoliv pochybnost, že některý běžec neuběhl požadovaný počet kol, tak pokud běžec věrohodným způsobem nedoloží, že počet kol uběhl, tak nebude uveden ve výsledkové listině
Rozhodčí: každý zaprezentovaný běžec souhlasí, že může být v případě potřeby vyzván, aby byl neběžícím rozhodčím (stejný člověk může být vybrán rozhodčím nejvýše jednou za 10 závodů).

Další informace: RNDr. Petr Kaňovský, petr@kanovsky.cz, mobil 732 280 773

Komentáře

Pro korektní odeslání komentáře opište prosím také kód z obrázku níže.

Komentáře nejsou povoleny.

QR Code Business Card